HomeEmpresa d’estructures metàl·liques patentades de valor afegit

Empresa d'estructures metàl·liques patentades de valor afegitEmpresa amb una trajectòria de més de 10 anys en el sector de l’enginyeria industrial amb producte propi patentat a nivell mundial.

L’empresa desenvolupa, dissenya, produeix i comercialitza estructures metàl·liques industrialitzades amb una proposta d’alt valor afegit per al client, i està preparada i homologada pel Col·legi d’Enginyers per poder construir plantes i marquesines fotovoltaiques.

El producte de l’empresa està enfocat a crear solucions per a una sèrie de clients que operen en sectors en ple creixement i als quals s’ofereixen uns clars avantatges competitius respecte a la seva competència.

Els actius de la societat han estat creats específicament per produir de la forma més eficient  estructures metàl·liques patentades d’alt valor afegit.

L’empresa disposa d’un equip de professionals totalment preparat per dur a terme la fabricació i l’optimització de les seves solucions, sempre complint amb un estricte control de qualitat.

La marca de la societat és reconeguda dintre del sector per la seva qualitat i seriositat en tots els productes que comercialitza.

Empresa compromesa amb el medi ambient.

 • Industrial
 • Espanya

 • Treballadors: 7
 • Facturació: 500.000-1.000.000
 • VOLS MÉS INFORMACIÓ?
  CONTACTA AMB NOSALTRES

  Empresa*

  Persona de contacte*

  Adreça

  Població*

  Telèfon*

  Correu electronic*

  Observacions

  * Camps obligatoris