HomeComprar una empresa

Comprar una empresa

Vols esdevenir independent? Gestionar el teu propi projecte empresarial? L’adquisició d’una activitat ja existent, que ha desenvolupat una trajectòria i té el seu propi fons de comerç, és un mitjà eficient per engegar un projecte propi exitós.

Ja tens un negoci i vols comprar-ne un altre com a estratègia de creixement? Potser per introduir-te en segments de mercat on siguis poc present. Potser per afegir noves línies de productes o serveis. O potser per introduir nou talent a l’organització. Sigui quin sigui el motiu, una estratègia basada en adquisicions et permetrà afegir una acceleració respecte del que seria un creixement orgànic.

>> CONSULTA LES EMPRESES QUE POTS COMPRAR

 

Metodologia de compra de l’empresa

Et presentem la metodologia de vendes que utilitzem des de PIMEC:

Diagnosi Estratègica

Elements Clau Valoració

Acord i Due Dilligence

Contracte Final

Identificació objectius estratègics.

Anàlisi Ec – Financera.

Definició perfils

Concretar criteris per facilitar negociació.

Definir target valoració (en valor, anys…).

Establir requisits balanç (capital treball, endeutament…).

Forma pagament i possibles components variables.

Negociació i “Oferta No Vinculant”.

Due Dilligence i “Oferta Vinculant”

Contracte Final.

Compromisos postsignatura.

VOLS MÉS INFORMACIÓ? CONTACTA AMB NOSALTRES

Empresa*

Persona de contacte*

Adreça

Població*

Telèfon*

Correu electronic*

Observacions

* Camps obligatoris

T’informem que les teves dades personals estan protegides d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és PIMEC, PETITA I MITJANA EMPRESA DE CATALUNYA, amb NIF: G61512257, i tractarà les teves dades proporcionades a través d’aquest formulari amb la finalitat de donar resposta a la teva sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no ens sol·licitis la baixa de l’activitat. Pots sol·licitar l’accés, rectificació i supressió de les teves dades personals, així com l’oposició al seu tractament, dirigint-te a PIMEC per correu postal al C/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.