HomeEMPRESA DE VENDA I INSTAL·LACIÓ DE PAVIMENTS LLEUGERS, PARQUETS I ALTRES

EMPRESA DE VENDA I INSTAL·LACIÓ DE PAVIMENTS LLEUGERS, PARQUETS I ALTRESEmpresa amb una trajectòria de més de 50 anys del sector de la venda i la instal·lació de paviments lleugers, parquets, catifes i en menor mesura moquetes i neteja de catifes, així com d’assessorament tècnic per a l’elecció i instal·lació del producte.

Tot i que no sigui la seva activitat o el seu servei més destacat, l’empresa també fa treballs de pintura i revestiments murals, a part dels altres serveis mencionats anteriorment. És a dir, les seves activitats primordials avui dia són la instal·lació de parquets i paviments lleugers en hotels i iots.

El producte de l’empresa està enfocat a crear solucions per a una sèrie de clients que operen principalment en els sectors de l’hostaleria i el luxe, que estan en ple creixement després dels anys de pandèmia, i en què s’ofereixen uns clars avantatges competitius respecte de la seva competència.

L’empresa disposa d’un equip de professionals totalment preparat per dur a terme la instal·lació i la neteja de les moquetes i catifes, sempre complint amb els paràmetres de control i qualitat. La marca de la societat és reconeguda dintre del sector per la seva qualitat i seriositat en tots els serveis que proporciona, i té importants clients fixos de molta antiguitat.

 • Construcció/Reformes
 • Catalunya

 • Treballadors: 3
 • Facturació: 0-500.000
 • VOLS MÉS INFORMACIÓ?
  CONTACTA AMB NOSALTRES

  Empresa*

  Persona de contacte*

  Adreça

  Població*

  Telèfon*

  Correu electronic*

  Observacions

  * Camps obligatoris