HomeEMPRESA COMERCIAL D’ARTICLES ELECTRÒNICS, ESPECIALITZADA EN CONNECTIVITAT

EMPRESA COMERCIAL D’ARTICLES ELECTRÒNICS, ESPECIALITZADA EN CONNECTIVITATEmpresa amb més de 10 anys d’experiència en el sector de distribució d’equips electrònics, telecomunicacions i components associats que s’ha posicionat com una marca de referència i consolidada dins d’aquest àmbit. Es distingeix per la seva especialització en la distribució d’equips electrònics centrats en connectivitat, encara que també ofereix una àmplia gamma de productes (components audiovisuals, adaptadors, CCTV, alarmes, etc.).

Un dels seus principals valors diferencials és l’acurada atenció personalitzada que brinda als seus clients, reconeguda per la seriositat i l’alta qualitat del seu servei. La seva presència en el mercat es manifesta tant a través del seu establiment físic com de la seva plataforma online.

Ofereix els seus productes tant a professionals del sector (instal·ladors, empreses, entre altres) com al consumidor final, i compta amb una base de clients extensa, fidelitzada i diversificada. Disposa d’un equip d’experts altament capacitats, la funció dels quals és assegurar una òptima distribució i comercialització dels seus productes i components.

 • Distribuïdora
 • Catalunya

 • Treballadors: 7
 • Facturació: 500.000-1.000.000
 • VOLS MÉS INFORMACIÓ?
  CONTACTA AMB NOSALTRES

  Empresa*

  Persona de contacte*

  Adreça

  Població*

  Telèfon*

  Correu electronic*

  Observacions

  * Camps obligatoris