HomeSin categoría @caPIMEC Baix Llobregat -L’Hospitalet, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Unió d’Empreses de la ciutat signen un conveni de col·laboració per potenciar l’activitat empresarial

11/12/2019. PIMEC Baix Llobregat -L’Hospitalet, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Unió d’Empreses de la ciutat signen un conveni de col·laboració per potenciar l’activitat empresarial

pimec-sant-vicenc-horts-empreses-pimes

Amb aquesta aliança les tres institucions es comprometen a treballar per a la promoció de les petites i mitjanes empreses i dels autònoms

Dimecres 11 de desembre de 2019. Amb l’objectiu de promocionar accions destinades a la generació d’activitat econòmica i ocupació a Sant Vicenç dels Horts, s’ha signat un conveni de col·laboració entre PIMEC Baix Llobregat -L’Hospitalet, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Unió d’Empreses del municipi que es desenvoluparà al llarg del 2020. Amb aquest acord, les tres institucions s’insten a definir un marc d’actuació comú i a participar en els projectes, les comissions, les trobades i els grups de treball que es proposin per dinamitzar l’activitat econòmica de la ciutat, i també a fer difusió de les actuacions perquè la ciutadania i el teixit empresarial hi prenguin part.

El president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler, ha valorat molt positivament la signatura a tres bandes d’aquest conveni, ja que “permetrà potenciar el programa de Transformació Digital i el programa Relleu Pime, servirà per organitzar una jornada anual conjuntament amb la Unió d’Empreses de Sant Vicenç dels Horts i, en general, ajudarà a dinamitzar i millorar la competitivitat del teixit empresarial del municipi”.

Per la seva banda, l’alcalde de la ciutat, Miguel Comino, ha explicat que “aquest conveni ha de servir per millorar el teixit empresarial i les oportunitats laborals del municipi i per fomentar el progrés de les petites i les mitjanes empreses i dels autònoms. Sant Vicenç dels Horts és una ciutat activa, dinàmica i preparada per progressar i acollir molta més activitat econòmica”.

I el president de la Unió d’Empreses de Sant Vicenç dels Horts, Lluís Castellano, s’ha mostrat molt satisfet per aquest acord i ha explicat que “aquest conveni que demanàvem des de fa temps ens servirà perquè les empreses de Sant Vicenç tinguin el suport necessari pel seu desenvolupament i ens permetrà posar en marxa diversos actes i propostes de formació, en camps com per exemple la transformació digital”.

Gràcies a aquest acord les tres institucions realitzaran accions de manera conjunta a partir dels següents eixos estratègics:

– Desenvolupament del programa de transformació digital a la ciutat.

– Establiment i regulació de la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Unió d’Empreses de Sant Vicenç dels Horts amb PIMEC Baix Llobregat -L’hospitalet per al desenvolupament del programa Relleu Pime, dirigit a assegurar la continuïtat d’aquesta tipologia d’empresa.

– Accions de promoció i foment, entre la població activa, de la cultura de la formació al llarg de la vida, amb desenvolupament d’accions específiques segons necessitats dels diferents col·lectius (plantilla de base, equips directius, etc.).

– Accions d’intercanvi d’informació quantitativa i qualitativa, així com també de difusió de les accions comunes que es realitzen.

– Impuls d’accions de sensibilització al servei de les empreses, les entitats i les institucions, orientat a la promoció dels valors socials com els de protecció i desenvolupament dels col·lectius més desfavorits.