HomeEMPRESA SECTOR METAL·LÚRGIC VENDA UNITAT PRODUCTIVA

EMPRESA SECTOR METAL·LÚRGIC VENDA UNITAT PRODUCTIVALa unitat productiva disposa de l’estructura i la maquinària necessàries per a la fabricació i subministrament de compensadors de dilatació, tubs metàl·lics flexibles i altres components industrials amb manxes metàl·liques, compensadors axials, compensadors universals, rodets de desmuntatge i compensadors de cautxú.

L’empresa treballa per a una gran diversitat de sectors: fabricants de ciment, refineries, mineria, energia, tèrmica, processos, aigua, papereres, química, petroquímica, nuclear, renovables, etc.

La unitat productiva ofereix un producte personalitzat de qualitat per a cadascun dels seus clients, així com solucions i serveis tècnics d’alt valor afegit a les empreses que treballen amb sistemes de canonades.

L’empresa disposa d’un equip de professionals amb experiència dilatada en el sector i en els productes que desenvolupen amb una tecnologia pròpia de disseny i producció.

La marca de la societat és reconeguda dins del sector per la seva qualitat, solucions i serveis tècnics d’alt valor afegit en els productes que comercialitza.

Es pot establir una relació de col·laboració entre l’empresa venedora de la unitat productiva i la compradora.

 • Industrial
 • Internacional

 • Treballadors: 20
 • Facturació: 1.000.000-3.000.000
 • VOLS MÉS INFORMACIÓ?
  CONTACTA AMB NOSALTRES

  Empresa*

  Persona de contacte*

  Adreça

  Població*

  Telèfon*

  Correu electronic*

  Observacions

  * Camps obligatoris